29 de febr. 2008

'Flash Gordon' arriba a Sci Fi el 31 de març












El canal Sci Fi ja ha començat a anunciar l'estrena al nostre país de la nova versió de Flash Gordon que s'ha fet per a la televisió. En concret, el dia escollit per veure aquesta nova adaptació televisiva del personatge de còmic creat per Alex Raymond serà el proper 31 de març, cosa que vol dir que Flash Gordon rivalitzarà directament amb Prison Break (Fox), Mentes criminales (AXN) i Numb3rs (Calle 13). Flash Gordon començarà la seua emissió a Sci Fi amb un episodi doble, però a partir de la setmana següent només s'emetrà un episodi, cada dilluns, a partir de les 22.00 hores. La sèrie va ser estrenada als Estats Units el passat 10 d'agost, i va aconseguir que la miressin una mitjana de 2,1 milios d'espectadors cada setmana, xifra que va convertir-la en l'estrena més visita d'una sèrie del canal Sci Fi nord-americà durant el 2007. De fet, va ser una de les poques alegries de Sci Fi, que va haver de cancel·lar Painkiller Jane i The Dresden Files. A més, la meitat dels seus espectadors van ser adults de 18 a 49 anys, que són la franja més desitjada pels anunciants. La primera temporada ja ha acabat la seua emissió als Estats Units, el passat 8 de febrer.
Tot seguit, podeu veure la capçalera de la nova sèrie, que us he penjat a You Tube...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com