25 de febr. 2008

Duel 'Prison Break'-'Mentes criminales' a Fox i AXN

Els canals temàtics Fox i AXN estrenen aquesta nit les terceres temporades de les sèries Prison Break i Mentes criminales. Les dues estrenes seran a la mateixa hora, a partir de les 21.30 hores. Personalment, estic més interessat en la tercera temporada de Prison Break, i per tant suposo que triaré la Fox per passar una nit en sèrie (en principi, tinc poc interès pel debat entre Zapatero i Rajoy que fan a les televisions generalistes). El principal atractiu de l'estrena de Prison Break, evidentment, és saber com s'ho farà Scofield per fugir de la presó de Sona, al Panamà. Però també m'interessa, ja des del punt de vista de l'aficionat a les sèries en general, com hauran resolt els guionistes de Mentes criminales la marxa del seu protagonista principal, l'actor Mandy Patinkin (Jason Gideon). En aquest sentit, a la tercera temporada de Mentes criminales destaca la marxa de Gideon al cinquè episodi, i la seua substitució pel personatge de David Rossi, que interpreta l'actor Joe Mantegna. El veterà actor, molt habitual en personatges de mafiosos o policies, ha pogut trobar un paper a la seua mida, just després d'haver protagonitzat la sèrie Joan de Arcadia i d'haver tingut una participació destacada a la minisèrie Divorcio en Hollywood.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Despres de Mentes criminales fan Life, una serie molt interessant també protagonitzada pel protagonista de Germans de Sang.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com