23 de set. 2007

'Porca misèria' torna a TV3 amb nous episodis i nou web

Televisió de Catalunya estrena aquesta nit la quarta temporada de la que actualment és la seua millor sèrie de producció pròpia, Porca misèria. A partir de les 22.10 hores, a TV3 comença una nova entrega de 13 nous episodis en què els protagonistes, per no variar, estaran carregats de pors generacionals i de dubtes personals. Ha arribat l'hora de tenir fills? Fins a quin punt es poden o s'han de decidir, aquest tipus de coses? I tot plegat arriba en un moment en què les seues vides professionals poden patir greus canvis. Per una banda, la sitcom del Pere no fa prou audiència, i per l'altra la Laia haurà de dirigir el laboratori, després de la renúncia del Lluís. La Sònia i el Roger tampoc passen un bon moment, amb una altra paternitat pel mig. Es pot ser bon pare quan ets una persona incapaç de complir les teues promeses?
D'altra banda, la sèrie de Joel Joan arriba amb altres novetats, ja que s'ha posat en marxa el web de Cardona Produccions, en què s'inclouran les activitats pròpies del sector. En aquest web, els espectadors podran participar en un càsting fictici o enviar els seus vídeos, o bé jugar a col·laborar en un possible projecte de la productora de la Cardona. De fet, el nou web pretén recrear el moviment intern de la productora en què treballen molts dels protagonistes de la sèrie... Paral·lelament, també continuarà funcionant el web de Porca misèria, en què els espectadors podran veure els episodis de la sèrie a través del servei 3 a la carta, opinar en el fòrum i participar en diferents jocs i concursos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com