17 de set. 2007

Overdrive, el nou portal multimèdia d'MTV

Ja vam comentar que la cadena MTV és una de les primeres que ha apostat en l'aprofitament de la nova plataforma de vídeo sota demanda Joost per a la difusió dels seus continguts. Però avui us vull parlar d'una altre tema, ja que he vist que el web MTV Espanya ha esdevingut un veritable portal multimèdia. A la part superior de la pàgina han situat una gran pantalla de vídeo, que és la demostració definitiva que la televisió ha arribat a internet, i que els mitjans de comunicació estan apostant per aquest nou filó. En el cas d'MTV España, el seu nou canal gratuït de televisió per banda ampla es diu Overdrive, El reproductor té una interfície força elegant i intuïtiva, que ens permet veure desenes (o potser centenars) de vídeos, a partir de diferents canals: Novedades, FIB (amb les actuacions del Festival Internacional de Benicàssim), MTV Música (amb videoclips i entrevistes exclusives), Live (concerts en directe), MTV News, TV (us recomano el programa El show de Andy Milonakis), Cine (amb tràilers, making off i el conegut programa Making The Movie), Juegos (sobre el món dels videojocs) i MTVmania, on hi ha els fantàstics espots publicitaris i el grafisme d'una de les cadenes de televisió que més contribuït a la globalització dels gustos. De fet, si us agrada un vídeo, també podeu afegir-lo a una llista de favorits, o enviar-lo per correu electrònic a un dels vostres amics. I si encara sou dels que pagueu per escotar música, també podeu descarregar-vos la cançó del videoclip que esteu mirant per 0'99 euros.

Enllaç relacionat:
MTV España

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com