29 d’ag. 2007

'Noche sin tregua' prepara un programa 300 amb Buenafuente

La gent de Noche sin tregua, que es pot veure al late night del canal temàtic Paramount Comedy, està a punt de celebrar el seu programa número 300. Serà el proper 10 de setembre, amb una entrevista especial a Andreu Buenafuente. Si heu vist alguna vegada el programa, sabreu la conya marinera que es porta el seu presentador, Dani Mateo, amb Andreu Buenafuente, qui durant molts anys ha estat el seu gran rival a batre a la franja del late night. La posició de Noche sin tregua davant de Buenafuente era de clara inferioritat, tenint en compte que Paramount Comedy és un canal amb un públic i una audiència molt limitada. Tot i així, jo sóc un dels que preferia mirar Noche sin tregua abans que Buenafuente. Noche sin tregua es basa en entrevistes curtes, no pactades i ben fetes (sempre he pensat que un dels punts febles de Buenafuente són les entrevistes), i cada programa n'hi ha dues. El programa comença amb un monòleg de Dani Mateo (crec que els monòlegs són el punt feble del presentador de Noche sin tregua), i aconsegueix un ritme més dinàmic gràcies a les intervencions dels diferents col·laboradors. Una de les més brillants és l'escriptora Espido Freire, però pel programa han passat gent com Ángel Martín (ara conegut per Sé lo que hicisteis la última semana), Ricardo Castella (Noche Hache) o Joaquín Reyes (La Hora Chanante). Un altre col·laborador que em fa molta gràcia és Martín Piñol, que he vist que ara també surt a In Situ, el programa de monòlegs de TV3. De fet, Piñol (que és un dels guionistes de Noche sin tregua) m'agrada tant que fins i tot vaig llegir-me la novel·la que va traure per Sant Jordi, 200 locuras para que te quedes conmigo. Per cert, aquí podeu llegir el seu bloc.
El programa 300 de Noche sin tregua, que ja ha començat a promocionar-se al bloc personal de Dani Mateo amb aquest fotomuntatge que parodia la pel·lícula 300, també es podrà seguir simultàniament a través del web de Paramount Comedy.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Gustau, informació de Perdidos he arribat al teu impressionant blog i a les notícies de NST.
    Gràcies pels teus elogis (i per gastar-te la pasta al llibre).
    Et seguiré llegint amb interès.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com