15 d’ag. 2007

L'edició col·leccionista retarda la sortida en DVD de la sèrie 'Héroes'

I més notícies sobre la sèrie Héroes. Els responsables de la Universal han decidit retardar la posada a la venda de la primera temporada de la sèrie en DVD, prevista per al setembre al nostre país. Ara sembla que el pack no sortirà fins a l'octubre (als Estats Units ho farà el 28 d'agost). Amb tot, no haurem d'esperar gaire i el retard valdrà la pena, ja que a més a més de la versió normal, Universal ha anunciat que també treurà al mercat una edició per a col·leccionistes. Encara no es coneixen detalls sobre aquesta edició especial, però sí que s'ha filtrat el contingut dels extres. Així, a Zona Héroes expliquen que hi haurà un curiós extra que ens mostrarà les diferents connexions i trobades que s'han produït entre els diferents personatges. A més, un altre extra ens ensenyarà en quins llocs es troba la misteriosa hèlix oculta en algunes de les escenes més importants de la primera temporada. I com no, un altre extra ens permetrà disfrutar amb totes les pintures premonitòries d'Isaac Mendez, que el dibuixant Tim Sale va realitzar per a Héroes. Per cert, Sale continuarà pintant a la segona temporada, el que fa presuposar la continuïtat del personatge d'Isaac, un dels que presumptament havien mort al final del primer volum d'Héroes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com