19 de jul. 2007

Antena 3 es guarda la sisena temporada de '24' fins al setembre

La cadena privada Antena 3 ens havia posat la mel als llavis, fa unes setmanes, anunciant la sisena temporada de 24 amb el típic cartell de Próximamente. En un principi, tot feia preveure que Antena 3 estrenaria els nous episodis de les aventures de Jack Bauer a partir de diumenge de la setmana que ve, ja que el proper diumenge s'acaba l'actual temporada de Sin rastro. Però fa uns dies vam saber que Antena 3 ha preferit ajornar l'esperada estrena de 24 fins al setembre, tenint en compte la baixa audiència que va aconseguir la seua última estrena nord-americana, Boston Legal, que ha hagut de passar al late night. Paral·lelament, les audiències de les sèries Jericho, a Telecinco, i de Cinco hermanos, a Cuatro, també s'han desplomat aquesta setmana. A l'estiu la gent mira menys televisió, i és arriscat estrenar noves temporades de sèries. A priori, l'actitud d'Antena 3 sembla un acte de prudència, que no ens emprenyaria si no fos perquè ja havia trigat massa en decidir-se a estrenar la nova temporada de 24, una sèrie que la cadena privada sempre ha acabat maltractant, tot i començar cada temporada amb una declaració de confiança i de bones intencions. Esperem que aquesta vegada Fox puga emetre-la gairebé al mateix temps que Antena 3, perquè així potser m'espero i la miro al canal de pagament, que actualment està emetent els últims episodis de la cinquena temporada. Amb una mica de sort, potser al setembre també comença a fer els nous capítols...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com