11 de jul. 2007

L'11-S surt a la venda el nou disc de Calamaro, ara de gira amb Fito

Ja he escoltat la cançó 5 minutos más (Minibar), que podria ser el primer single del nou disc de l'argentí Andrés Calamaro. El nou treball de l'exlíder de Los Rodríguez sortirà a la venda el proper 11 de setembre, i es titularà La lengua popular. Us podeu descarregar la primera cançó i trobar més informació del disc al web Deepcamboya, la millor pàgina no oficial de Calamaro. La lengua popular tindrà 12 temes produïts pel Cachorro López, i alguns crítics que ja han escoltat el disc, com Rodrigo Fresán, ja han afirmat que serà el millor treball de la carrera de Calamaro. Com a curiositat, també us diré que una de les cançons, Sexy y barrigón, fa una homenatge a Homero Simpson. D'altra banda, Calamaro ja ha començat amb Fito Cabrales (de Fito y Fitipaldis) la gira 2 son Multitud, que preveu la realització d'una sèrie de megaconcerts a tot Espanya. Els concerts comencen amb els dos músics fent-se versions mútutes. Després, un bloc més ampli amb el repertori propi de cadascun dels artistes, que actuaran per separat. Finalment, uns quants bisos finals amb els dos cantants damunt de l'escenari. Les properes actuacions són a Benidorm (14 de juliol), Santiago de Compostel·la (21 de juliol) i Barcelona (28 de juliol). Però si no podeu veure els concerts en directe, quedeu-vos tranquils, perquè a finals d'any sortirà a la venda un CD amb DVD amb la gravació d'alguna de les actuacions de la gira.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com