28 d’oct. 2013

La televisió de pagament TotalChannel desembarca amb força a les tauletes de Samsung


Les tauletes de Samsung incorporaran la nova aplicació 'Companion' de TotalChannel, que permetrà l' accés a la plataforma de televisió de pagament per Internet per veure tots els programes en diferit (catch - up) que ofereixen els canals i tots els enregistraments que l'usuari té en el seu disc dur virtual en el núvol. Així, l'usuari de dispositius Samsung Galaxy Tab i Galaxy Note podrà descarregar l'aplicació TotalChannel des de la botiga d'aplicacions " Samsung Apps" . Aquesta aplicació ha estat desenvolupada amb una interfície optimitzada per gaudir del vídeo i àudio en alta qualitat dels 12 canals més representatius de la televisió de pagament : AXN HD, AXN White HD, Calle 13 HD, Cosmopolitan HD, Fox HD, Fox Crime HD, National Geographic HD, TNT HD, Paramount Comedy, SyFy HD , Historia i Crimen & Investigación.

Per tant, entre els continguts que ofereix TotalChannel destaquen les millors sèries d'actualitat: 'Hannibal', 'The Walking Dead', 'Homeland', 'Anatomia de Grey', 'Modern Family', 'Castle', 'The Big Bang Theory', 'Breaking Bad', 'Arrow' i fins a 120 sèries . L'usuari podrà gravar el capítol de la sèrie o bé tota la temporada completa automàticament en el seu disc dur virtual en el núvol, i poder veure quan vulgui des de la seua tableta.

TotalChannel serveix el contingut a través d'una subscripció mensual i sense permanència. La posada en marxa de la nova app inclou, per a nous registrats, un període de prova gratuïta a la plataforma, per tal que els nous registres puguin comprovar la qualitat d'imatge que ofereix, així com la seua facilitat d'ús. El període de prova és de 2 hores i mitja de reproducció durant 30 dies.

L'accés a la plataforma només requereix registrar-se en www.totalchannel.com i utilitzar el dispositiu Samsung Galaxy, en qualsevol dels seus models compatibles, descarregant l'app a Samsung Apps i accedir al servei. L'aplicació de TotalChannel, que es pot gaudir des de qualsevol ordinador, també es troba disponible en els Smart TV de les marques Samsung i LG.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com