2 d’oct. 2008

'Criando malvas' s'estrena avui a Canal+

Després d'haver-la estrenada en la seua versió original amb subtítols, fa uns mesos a Canal+ Comedia, la plataforma Digital+ programa a partir d'aquesta nit la sèrie Criando malvas (Pushing Daisies). El primer episodi d'aquesta sèrie de la Warner per a la cadena nord-americana ABC, que ha aconseguit un èxit important als Estats Units, es podrà veure per Canal+ a partir de les 21.30 hores, just abans de la pel·lícula Teresa, el cuerpo de Cristo, que Ray Loriga va dirigir amb Paz Vega.

Criando malvas se'ns presenta com un conte al·lucinant sobre la vida i l'amor, protagonitzat per un pastisser que té l'extraordinari poder de fer que els morts puguen tornar a viure durant un curt període de temps, només tocant-los. La sèrie ha estat guardonada recentment amb tres premis Emmy, els més importants del món de la televisió. Així, Criando malvas ha rebut un premi a la millor direcció de comèdia per a Barry Sonnenfeld, així com un parell d'Emmys més a la millor banda sonora i al millor muntatge. La primera temporada de la sèrie té nou episodis, que barregen un estil visual proper a les pel·lícules de Tim Burton i un argument amb tocs de la francesa Amélie. Els creadors de Criando malvas són el director Barry Sonnenfeld (La familia Adams, Men in Black) i Bryan Fuller, responsable d'altres sèries com Héroes o Tan muertos como yo. A més, els seus productors són els guanyadors de l'Oscar a la millor pel·lícula per American Beauty. La seua riquesa visual i el seu argument fantàstic, barreja de comèdia romàntica, va fer que Pushing Daisies fos un dels èxits de la tardor passada als Estats Units, ja que l'estrena de la sèrie va ser vista per més de 13 milions d'espectadors. La vaga de guionistes va afectar-la i només van estrenar-se els primers nou episodis de la primera temporada, que havia de tenir-ne 22, però dimecres passat van començar els nous capítols, i per tant la segona temporada tindrà més del compte.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

5 COMENTARiS:

  1. M'encanta aquesta sèrie!! Té aquest toc d'humor negre lleugerament transgressor que ens agrada.
    Em recorda el realisme màgic de Calders.

    ResponElimina
  2. ho acabo de mirar, molt bona. Aixo si, espero que paguen drets als que van fer Amelie!!

    ResponElimina
  3. El capítol pilot em va semblar molt bo. Potser una mica carregant la veu en off, però en general va estar bé. Els actors estan genials, sobretot el que fa de Ned i la noia (per no parlar de les dues tietes). A part d'Amélie, Criando Malvas recorda molt el món de Tim Burton. És la sèrie que hauria fet ell, no?

    ResponElimina
  4. si, vaig vore que nombraves les dos "fonts d'inspiracio" al post, pero crec que Tim Burton hauria donat un toc una mica més "negre" (sé que aixo no s'enten gaire vist lo que passa al primer episod!!).

    De totes formes, d'accord en tu, els dos actors principals genials - ara verem si l'idea , i l'imaganiacio, dona prou per seguir eset ritme.

    ResponElimina
  5. ho hem tornat a mirar avui, ara en Silvia, ella diu que ha trobat una semblança al Milagro de P.Tinto !! Pos, si, no havia caigut, pero te rao.
    (per mi, una de les millors pelis d'humor espanyoles)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com