8 de jul. 2010

'La Roja' també fa història en els audímetres

La selecció espanyola de futbol va guanyar anit contra Alemanya en la semifinal del Mundial de Sudàfrica davant d'una mitjana de més de 14 milions d'espectadors, i amb una quota de pantalla del 81,5%. Aquesta xifra tan espectacular resulta de la suma de les tres cadenes de televisió que van emetre el partit en directe: Telecinco, Canal + i Canal + Liga. Amb tot, el resultat de Telecinco -l'única que emetia el partit en obert- va ser de 13,2 milions i un 77,3% de share, una dada inferior a la que Cuatro va obtenir el 2008 en el partit de la final de l'Eurocopa, també d'Espanya contra Alemanya (14,4 milions i 80,9 de share). En canvi, resulta significatiu que més gent mirés el partit per Canal+ Liga que pel Canal+ de tota la vida, tenint en compte Canal+ té més abonats que Canal+ Liga. Potser el fet que Canal+Liga ha emès tots els partits del Mundial ha provocat que els abonats de Digital+ hagin sintonitzat instintivament aquest canal, a l'hora de veure el partit amb el segell de Canal+. Personalment, el vaig seguir a través de Plus.es, que també oferia el partit en directe per internet, sense cost per als abonats a Digital+. Després, hem pogut veure com José Antonio Camacho i Paco González van cantar el gol d'Espanya per a Telecinco...



D'altra banda, la semifinial d'ahir és l'emissió més vista en la història de Telecinco, per damunt del mític episodi final de "Médico de familia" (10,8 milions i 60% de share). El minut d'or del partit es va produir a les 22.19 hores de la nit, amb un total de 17,2 milions d'espectadors i un 88,1% de quota de pantalla sumant les tres cadenes. En aquesta mateixa hora, Telecinco va registrar en solitari un espectacular rècord d'audiència, amb 16,4 milions i un 84% de quota de pantalla en el minut més vist.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Dintre la quota de pantalla han contabilitzat al Delegat de les TTEE ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com