9 de jul. 2010

El nou canal 3XL arribarà el 19 de setembre


Per fi arriben notícies del nou canal 3XL, amb què Televisió de Catalunya (TVC) ha previst substituir la franja de programació que actualment ocupa el canal 300. A partir del 19 de setembre, el renovat 3XL compartirà freqüència amb el Super3, i serà el seu relleu cada dia, des de les 21.30 hores fins a les sis del matí. Segons llegim a Comunicació.21, el nou canal estarà dirigit per Dani López, i s’hi podran veure produccions de gèneres diversos, com el fantàstic, l’acció, l’humor o l’animació. En aquest sentit, podem destacar les estrenes de sèries japoneses com "Bleach" i les boníssimes "Nana" o "Death Note". A banda, també cal remarcar l'arribada de dues ficcions ambientades en dos instituts anglesos: "The Inbetweeners" i "Waterloo Road". A més, el 3XL inclourà cinema i espais de producció pròpia sobre música, internet, còmics o cinema.

D'altra banda, el nou canal 3XL es planteja com un projecte 100% multiplataforma, pensat per una generació que és 100% digital. De fet, la programació de televisió compartirà pes i importància amb altres plataformes com els mòbils i internet. El 3XL tindrà un nou portal web en què es podrà veure el que ja s'ha emès al canal, i propiciarà el fet de formar part d’una comunitat d’usuaris pròpia. Des de fa unes setmanes, 500 joves estan participant en la fase de creació del nou web, els quals poden entrar al portal en proves i testar-ne les funcionalitats abans que s’estreni oficialment. En canvi, la creació del nou portal farà  que desapareguin una sèrie de serveis, com el mític correu 3XL, fòrums i tot el contingut que hi ha a les pàgines personals dels usuaris.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com