20 de febr. 2010

El guionista de 'I'm Not There' prepara un film sobre la vida i la mort de Kurt Cobain

L'altre dia, mentre mirava els dos primers episodis de la sèrie Sons of Anarchy al nou canal Fox Crime, vaig pensar que l'actor protagonista, Charlie Hunnam, podria fer perfectament una pel·lícula interpretant Kurt Cobain. La semblança física de l'actor amb el líder de Nirvana és més que evident. Doncs  bé, us deia tot això perquè avui hem sabut que han ressuscitat un projecte per portar la vida i la mort de Cobain a la gran pantalla. Així, el biopic sobre el líder de Nirvana torna a cobrar vida gràcies a Oren Moverman, nominat als Oscar com a millor guionista per la pel·lícula The Messenger. Moverman s'encarregaria d'escriure el guió i també de dirigir el film, tot substituint David Benioff (Troya, Lobezno), que havia començat a escriure un guió a partir de la novel·la Heavier and Heaven, de Charles R. Cross. Ara, Moverman ha tret la pols al projecte, amb la garantia que també és l'autor del llibret de la pel·lícula I'm Not There, l'estrany biopic sobre Bob Dylan que just avui s'ha estrenat als cinemes del nostre país, tot i que el film ja té tres anys. A banda, sembla que la vídua de Cobain, la polèmica Courtney Love, està implicada en el projecte com a productora executiva de la pel·lícula. D'alguna manera, serà la tercera pel·lícula sobre la figura de Kurb Cobain, després del documental Kurt&Courtney (1998) i de Last Days (2005), de Gus Van Sant. Per endevinar quin podria ser el to del biopic sobre Kurt Cobain, aquí us deixo el tràiler de la pel·lícula sobre Bob Dylan...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Pensava que el trailer seria en blanc i negre i mut ja que, com dius, han passat uns anys abans d'estrenar-la aqui! No sortia Humphrey Bogart?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com