2 de febr. 2009

Billy Elliot serà Tintin

El director Steven Spielberg i el també realitzador Peter Jackson, que en aquest cas farà de productor, ja han elegit l'actor que farà de Tintin a la pel·lícula que han previst estrenar l'any 2011, un cop confirmada la baixa de Thomas Sangster (Love Actually), que ha decidit abandonar el projecte pel retard en la producció. La nova cara del popular personatge de còmic creat per Hergé serà l'actor britànic Jamie Bell, conegut per haver interpretat Billy Elliot, el xiquet que volia ser ballarí a la pel·lícula de l'any 2000 dirigida per Stephen Daldry. De fet, Jamie Bell ja coneix Peter Jackson, ja que va ser un dels actors de la seua versió de King Kong fent de Jimmy, el tripulant més jove del vaixell SS Venture. El fitxatge de Jamie Bell arriba just després que ja se sàpiguen els actors que faran del capità Haddock (serà Andy Serkis, actor senyera de Jackson, que ja el va elegir per interpretar Gollum a la trilogia dels Anells i també el goril·la gegant a King Kong), així com els germans Dupont i Dupont (en la pell dels còmics Nick Frost i Simon Pegg, protagonistes de les pel·lícules Arma fatal i Zombies party) i el pirata Rackam el Roig (tindrà la cara de l'actor Daniel Craig, qui ja comparteix cartell amb Bell a la pel·lícula Resistencia, ara mateix als cinemes). Les companyies Paramount i Sony Pictures ja han confirmat l'inici de la producció, que utilitzarà la tècnica de captura en moviment de 3D per fer una pel·lícula que està pensada com una nova franquícia de Hollywood a l'estil de Harry Potter, ja que també s'ha previst que Peter Jackson puga dirigir la segona part.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com