14 d’ag. 2008

Pere Escobar ha tornat i TV3 goleja La Sexta

La gran satisfacció d'ahir a la nit, al marge de la rotunda victòria del Barça per 4-0 davant del Wisla de Cracòvia, va ser descobrir el retorn de Pere Escobar i Pitxi Alonso com a comentaristes de les retransmissions esportives de TV3. Com que encara som de vacances i mig desconnectats, no estàvem al cas de la notícia i ens va semblar escoltar la veu del gran Pere Escobar quan encara érem a la cuina preparant la pizza per veure el partit. Quina gran sorpresa! Amb Escobar i Alonso, Televisió de Catalunya ha recuperat dos dels comentaristes emblemàtics de les retransmissions del Barça, que ja havien compartit durant bona part de la dècada dels noranta. De fet, no només retransmetien els partits, sinó que també compartien taula al programa 100% Futbol, al costat de l'únic comentarista que s'havia quedat a TV3 durant la seua absència, l'àrbitre Sergi Albert. L'any 2003, Escobar va fitxar per la desapareguda emissora de ràdio Ona Catalana, per encarregar-se dels esports. Abans, Pere Escobar havia deixat els esports per moderar el programa de debat En camp contrari, encara a TV3, on va tornar el 2005 com a cap d'esports de Televisió de Catalunya. Ara, Escobar ha substituït Àlex Castells com a narrador principal dels partits de futbol a TV3, cosa que ens ha recuperat com a espectadors de Televisió de Catalunya en detriment de La Sexta. En els últims temps ens havíem fet adeptes a l'estil amè i vibrant d'Andrés Montes, però ara ja no tenim cap dubte que cal tornar a mirar els partits per TV3, amb Pere Escobar. Devien pensar el mateix els espectadors que ahir van preferir TV3 a La Sexta, ja que la televisió catalana va golejar la privada amb més de 677.000 espectadors i gairebé un 33% de quota de pantalla. TV3 l'ha encertat de ple tornant a situar Pere Escobar al micròfon del futbol, i més tenint en compte que a partir de l'any que ve tornarà a retransmetre la Lliga de Campions.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com