15 d’ag. 2008

'El caballero oscuro', pel·lícula maleïda?

Ha arribat el dia. Avui tenim previst anar a veure la nova adaptació de les històries de Batman a la gran pantalla, titulada El caballero oscuro. Dirigida un altra vegada per Christopher Nolan, que ja va fer Batman Begins, la nova pel·lícula de Batman torna a estar protagonitzada per Christian Bale sota la màscara del ratpenat. També l'acompanyen un altre cop Gary Oldman, Morgan Freeman i Michael Cane, tres actors immensos, així com el malaguanyat Heath Ledger en el paper del Joker. Sens dubte serà una de les pel·lícules de l'estiu, i potser una de les més importants de l'any 2008. Encara no hem volgut llegir cap crítica per no contaminar-nos, però ja podem dir que El caballero oscuro té alguns dels ingredients per convertir-se en una veritable pel·lícula de culte. Primer, per la intensa campanya viral que va fer-se a través d'internet, però sobretot per la mort tràgica de Ledger. El passat mes de gener, en plena post-producció de la pel·lícula, el nou i impressionant Joker va aparèixer mort a casa seua, com a conseqüència d'una sobredosi accidental de fàrmacs. El misteri encara envolta la mort de Ledger, ja que la primera persona que van avisar del traspàs de l'actor va ser la jove actriu Mary-Kate Olsen, una de les famoses bessones de només 22 anys, que s'ha negat a declarar en el cas si no li garanteixen la total immunitat en el procés. Un altre dels elements que converteixen El caballero oscuro en una pel·lícula maleïda és l'accident de trànsit greu de Morgan Freeman, que va sortir-se de la via quan va dormir-se mentre conduïa, fa pocs dies. I tot això, sense oblidar que el protagonista, Christian Bale, va passar-se unes hores detingut en una comissaria de Londres, acusat d'haver agredit la seua germana i la seua mare en un hotel de la capital britànica, coincidint amb la presentació mundial de la pel·lícula. Però tot i les desgràcies, El caballero oscuro ja ha recaptat 98 milions d'euros als Estats Units, durant el primer cap de setmana als cinemes, i ha estat la primera que ha superat els 300 milions de dòlars (190 milions d'euros) durant els primers 10 dies d'exhibició. A més, la pel·lícula ha estat lloada pel públic i per la crítica. Batman ens espera!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com