28 de maig 2008

Disney Channel es veurà gratis a la TDT al juliol

A partir de l'1 de juliol, el canal temàtic infantil Disney Channel es podrà veure gratuïtament a través de la televisió digital terrestre (TDT). La notícia ha estat anunciada avui mateix per la companyia, que ha confirmat que Disney Channel ocuparà el canal que fins ara ocupava el canal musical Fly Music. En aquest sentit, és una mala notícia, ja que Fly Music era fins ara una de les millors propostes de la TDT. De fet, fa mesos que hi havia rumors que Disney podria estar preparant un canal per a a la concessionària Net TV, participada pel grup Vocento (55%), el grup Intereconomía (25%) i la mateixa The Walt Disney Company Iberia (20%). L'estratègia d'emetre en obert busca, evidentment, ampliar l'audiència del canal i captar nous anunciants, tot i que cal recordar que Disney Channel ja emet força publicitat, encara que es tracta d'un canal de pagament. Tot i així, la recepció gratuïta de Disney Channel permetrà que molta més gent puga veure els dibuixos animats de la factoria Disney, així com sèries d'imatge real com Hanah Montana, Raven o les pel·lícules de la sèrie High School Musical. Pots consultar la programació de Disney Channel clicant aquí.
En tot cas, la presència de Disney Channel en plataformes de pagament també està garantida, de moment, i més tenint en compte que Digital+ també ofereix Disney Channel+1 (que emet la mateixa programació, però una hora després), i els canals Playhouse Disney (destinat al públic preescolar) i Toon Disney (especialitzat en dibuixos animats clàssics). També caldrà veure què passa amb el projecte del nou canal Disney Cinemagic, dedicat a emetre cinena d'animació i d'imatge real i que podria substituir Toon Disney, com ja va passar al Regne Unit.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com