15 de des. 2007

Nelly Furtado i Juanes estrenen canal a Joost

Entre les moltes novetats de Joost, la plataforma de televisió sota demanda que ja té a internet més de 400 canals i més de 20.000 vídeos amb una alta qualitat d'imatge i so, hi ha els primers canals que han obert dues estrelles de la música llatina, Nelly Furtado i el colombià Juanes. Cada vegada tinc més clar que Joost és una de les plataformes més potents, gràcies a la seua oferta atractiva i variada de canals gratuïts, que les grans productores estan reforçant perquè han entès que el futur de la televisió i de la indústria àudiovisual passa per internet i pels vídeos sota demanda. Als cananls de Juanes i Nelly Furtado podem veure els seus vídeos més recents, però també altres grans èxits i actuacions en directe. Altres grups i solistes que ja tenen canals propis a Joost són Linkin Park, Red Hot Chilli Peppers, Oasis o Depeche Mode. A més, també hi ha nombrosos canals musicals, com MTV, Get Music, Bug Eye Music i un altre que acabo de descobrir avui, 10tango Music, que té altres variants com 10tango Live Historic, en què he vist Carlos Gardel cantant una jota.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com