19 de des. 2007

El Petit Príncep del pop coreà

Amb les seues ulleres fosques, el seu rock simbòlic i la seua apareça juvenil, tot i que ja supera els 40 anys, Lee Seung Hwan ha esdevingut el Petit Príncep de la música pop de Corea del Sud, molt més potent del que ens podríem imaginar. Vaig descobrir aquest cantant ahir a la nit, mirant el programa Pop in Seoul, de la cadena sud-coreana Arirang TV, que ara emet aquest espai musical amb una presentadora que parla en anglès, però subtitulada a l'espanyol. Pel que sembla, Lee Weung Hwan és un dels artites més importants al seu país, tant per la força dels seus directes (amb concerts que poden arribar a durar més de cinc hores) com per la qualitat dels seus videoclips. Tot seguit us poso un dels més recents, i també un dels que més em va impactar de l'especial musical que vaig veure ahir. La cançó es titula Heart Disease, i dubto molt que aquest clip es filmés de la mateixa manera en un país com el nostre, tal i com estan les coses del que és políticament correcte...


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com