14 de febr. 2007

Diferents projectes sobre 'Galáctica'

La guerra entra humans i cylons va per a llarg. Tot i la baixada d'audiència que la sèrie Galáctica, estrella de combate ha experimentat des que el canal Sci Fi va posar-la els diumenges a la nit, la cadena té previst anunciar avui la renovació de la sèrie per una quarta temporada. Així, la cadena ha encarregat 13 episodis més, que s'emetran a partir del gener del 2008. Al nostre país, com ja sabreu, el canal que emet la versió renovada de Galáctica també és Sci Fi, disponible al dial 25 de Digital+ i altres operadors. De fet, fa només unes setmanes va estrenar en primícia la tercera temporada de la sèrie.
Però hi ha més bones notícies per als seguidors de Galáctica, ja que la productora també prepara una pel·lícula d'unes dues hores de durada, que es llançarà directament al mercat del DVD, i que explicarà què és el que passa entre la tercera i la quarta temporada de la sèrie. A més, un altre projecte que podria aprovar-se en breu és la creació del primer spin off de la sèrie, titulat Caprica, que en realitat seria una preqüela que ens explicaria l'origen del conflicte entre els humans i els cylons. A més, segons llegim avui al bloc Vaya Tele!, la companyia Vivendi Games prepara el primer videojoc basat en aquesta sèrie de culte. El joc estarà disponible per a PC i Xbox Live, i podria sortir al mercat a la tardor, com una de les novetats més sucoses de cara a la campanya comercial de Nadal.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com