19 de nov. 2006

Cuatro estrena 'El Triangle"

Cuatro emet el proper dimecres, 22 de novembre, a partir de les deu de la nit, el primer dels tres episodis de El Triángulo, una sensacional minisèrie sobre una expedició científica que intenta explicar l'origen de les desaparicions a la zona de les Bermudes. La història, que ja es va poder veure fa cosa d'un any a Canal+, comença quan un multimilionari (Sam Neill), preocupat per l'alt índex de vaixells que està perdent a la zona del Triangle de les Bermudes, contracta un equip de professionals per investigar què passa realment en aquesta misteriosa regió del planeta. Però poc després de començar l'expedició, els científics hauran d'afrontar diferents problemes personals i també els obstacles que els posa una agència secreta del govern. L'expedició, que també els ha de fer milionaris (l'empresari els ha promès 5 milions de dòlars a cadascun) es convertirà així en una gran aventura per aturar les estranyes forces que s'estan generant al Triangle de les Bermudes. El segon episodi s'emetrà el 29 de novembre, i l'últim capítol, el 6 de desembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com