21 de set. 2006

Top 20 de sèries de Freak-EBRE!

Freak-EBRE! vol posar avui en marxa una inciativa tan friki com útil per als seguidors de les sèries que emeten els diferents canals de televisió. A petició del meu amic Jordi Irazuzta, lector d'aquest bloc i també de La Marfanta, he dissenyat un rànquing amb les 20 millors sèries de ficció que, segons el meu criteri, es poden veure a la caixa tonta. L'únic paràmetre que he tingut en compte, a l'hora d'incloure les sèries al Top 20, és que les produccions estiguin actualment en antena, ja siga amb motiu d'un primer passi d'estrena o per repetició d'alguna de les seues temporades, i tant als canals generalistes en obert com als canals de pagament. Però sobretot, que són sèries que segueixo molt habitualment, les primeres del rànquing amb veritable fanatisme. A més, inclouré el rànquing - que em comprometo a anar renovant i actualitzant periòdicament- a la columna de la dreta del bloc, just abans dels enllaços recomanats, perquè siga visible en tot moment. A més, he enllaçat cada sèrie del rànquing amb la corresponent fitxa del web Mundoplus.tv, perquè pugueu veure l'argument i altres dades d'interès. El primer Top 20 de sèries de Freak-EBRE! és el següent:
1-24 (Antena 3, Fox)
2-Perdidos (Fox, TVE-1)
3-Alias (Fox, Cuatro)
4-Anatomía de Grey (Fox, Cuatro)
5-Médium (AXN, Cuatro)
6-Caso Abierto (Fox)
7-El Séquito (Canal+, properament a La Sexta)
8-CSI (AXN, Telecinco)
9-CSI Nueva York (AXN, Telecinco?)
10-Numb3rs (Calle 13, Antena 3?)
11-House (Fox, Cuatro)
12-Prison Break (Fox, properament a La Sexta)
13-Dark Angel (Fox, Antena 3)
14-Galáctica (Sci-Fi)
15-Señora Presidenta (Peope+Arts, La Sexta)
16-Cinco razones para no salir contigo (Cosmopolitan)
17-Las Vegas (Fox, Cuatro)
18-Crossing Jordan (Cosmopolitan, Cuatro)
19-Felicity (Clan TVE/50 Años)
20-Star Trek Enterprise (Sci-Fi)
-----
Candidates a entrar al rànquing (sèries de recent estrena)
-Regénesis (Calle 13)
-NY, Distrito judicial (Calle 13)

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com