27 d’ag. 2006

Prison Break, nova sèrie a Fox i La Sexta

He volgut saber molt poques coses sobre Prison Break, la nova sèrie que emetrà el canal Fox a partir del 4 de setembre, i que una cadena en obert, La Sexta, també ha adquirit per començar a emetre-la en poques setmanes. Diuen que serà una de les bombes televisives de la propera temporada, tenint en compte que Prison Break és una de les sèries que millor ha funcionat a temporada passada als Estats Units. L'argument promet. Michael Scofield (Wentworth Miller) és un home desesperat en una situació desesperada. El seu germà, Lincoln Burrows (Dominic Purcell, que ja vam poder veure a la sèrie John Doe) ha estat condemnat a pena de mort per un assessinat, però Michael està convençut que és innocent. Sense tenir alternatives i amb el temps corrent en contra seua, Michael decideix cometre un robatori a mà armada en la sucursal d'un banc important, però només per aconseguir que l'empresonin i ajudar el seu germà a fugir. Michael és enginyer estructural de professió i té els plànols de la presó... tatuats al cos!
Prison Break començarà a emetre's a Fox el 4 de setembre després de Perdidos i substituint Invasión, però quan acabi la segona temporada de Perdidos passarà a ocupar l'horari de les 21.30, concretament a partir del 18 de setembre. Com dèiem, la sèrie també es podrà veure en obert a través de La Sexta, però no es coneix la data de l'estrena, encara que ja han començat a anunciar-la.
A continuació teniu els crèdits inicials de la sèrie...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com