22 de jul. 2006

Dark Angel, a partir de dilluns al canal Fox

El canal Fox (disponible al dial 21 de Digital+) estrena dilluns Dark Angel, una de les sèries que més m'havien agradat en els últims anys, però que vaig deixar de mirar per culpa de la pèssima política de programació d'Antena 3. De fet, va agradar-me tant que vaig introduir una referència clau del seu argument en el meu conte La balada de Jack Alcoverro i Wilson Panisello, que integra el volum de relats Blanc sobre negre. La cadena de pagament recupera ara Dark Angel, de dilluns a divendres, a partir de les 17.50 hores, així que hauré de deixar el vídeo programat. Però no m'importa, ja que sé que podré veure tota la sèrie completa, sense pauses publicitàries interminables, canvis d'horaris ni alteracions brusques a la graella. La sèrie va ser produïda per James Cameron i té dues temporades amb un total de 42 episodis.
Dark Angel és una sèrie d'aventures de ciència-ficció, que recrea un futur proper en què un grup terrorista ha destruït l'economia dels Estats Units amb un atac electromagnètic. La protagonista està interpretada per l'actriu Jessica Alba, molt coneguda últimament. Max és un prototip humà que ha estat alterada genèticament, però quan encara era menuda va aconseguir fugir dels seus creadors militars (que volen formar un exèrcit de soldats mutans indestructibles) i refugiar-se als carrers de Seattle. Deu anys més tard, es converteix en una superheroïna al costat d'un periodista, Logan Cale, que lluita contra la corrupció i l'opressió. D'altra banda, la desesperada recerca de Max per trobar els seus "germans" la portarà fins al temut laboratori del govern en què va ser creada.
La repetició de Dark Angel és de dilluns a divendres, a les 11.00 hores. Tot seguit, podeu veure un vídeo amb la capçalera de la sèrie...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Degut als programadors desalmats jo tampoc vaig poder disfrutar com déu mana de la serie. Si no recordo malament, Max tenia gens de gat, oi? I pot ser que Logan fos cec?
    L'hauria de recuperar, està clar...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com