22 de jul. 2006

Frank Miller adaptarà The Spirit per al cinema

Sempre he dit que Will Eisner és un dels millors dibuixants de còmic de tots els temps. Ara, un dels últims genis contemporanis, Frank Miller, farà un homenatge al mestre Eisner i adaptarà una de les seues creacions més conegudes, The Spirit, per portar-la al cinema. Molts coneixereu Miller per la novel·la gràfica que va redefinir el personatge de Batman, titulada El regreso del Señor de la Noche, però també per la seua creació més destacada, Sin City. De fet, el mateix Miller va col·laborar amb Robert Rodríguez per fer l'espectacular adaptació del seu còmic a la gran pantalla. Miller té notables influències de l'estil d'Eisner, a qui admirava. De fet, els dos autors van mantenir una llarga conversa que va ser recolllida en un llibre sobre la relació del còmic amb les altres arts.
The Spirit és un detectiu emmascarat, sense superpoders, que és l'encarregat de protegir la ciutat de Central City dels dolents només amb la seua intel·ligència i la força dels seus punys. El personatge va nèixer l'any 1940, i va aparèixer fins el 1950 al diari The Sunday, revolucionant el novè art amb un format i un llenguatge inèdits. Innovadors angles de visió, enquadraments atrevits, sorprenents efectes d'il·luminació expressionista i unes tècniques narratives amb una clara influència del món del cinema, i del gènere negre en particular. També són molt destacables els guions escrits pel mateix Eisner, basats en la seua infància a Nova York com a fill d'uns immigrants jueus, ja que les històries sempre són crítiques amb el model social i polític dels Estats Units, però també condensen un humor molt intel·ligent i una acció trepidant.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com