25 de maig 2006

Star Wars també serà una sèrie de televisió

Segons diferents informacions, George Lucas té previst escriure els guions de la nova saga televisiva de La Guerra de las Galaxias, que tindrà al voltant de 100 episodis amb una hora de durada. Els capítols se centraran en els anys que passen entre el capítol tercer de la saga cinematogràfica, La Venganza de los Sith, i el quart episosi i primera pel·lícula d'Star Wars, titulat en realitat Una nueva esperanza i estrenat el 1977. El possible productor, Rick McCullum, és qui va confirmar la notícia a diferents agències i la ràdio de la BBC. "Suposo que era la notícia que els fans estaven esperant, i començarem a filmar la sèrie l'any 2007", va dir el productor, que va afegir que la nova saga podria estar a punt per ser emesa per televisió l'any 2008. McCullum també va confirmar que la sèrie cobrirà els primers 20 anys de la vida de Luke Skywalker, que hi haurà nous personatges i que lamentablement la nova saga televisiva no podrà comptar amb els actors de les pel·lícules. L'únic que repetirà serà l'inefable Anthony Daniels, l'encarregat d'interpretar el robot C3PO al cinema. De fet, sembla que el mateix George Lucas podria encarregar-se de dirigir també tots els episodis de la primera temporada. A més, recentment també han anunciat un altre proejcte de dibuixos animats, basat en La Guerra de los Clones, i la remasterització de tota la saga en 3D per l'any 2007. Que la força us acompanyi!!!!


-Més informació al bloc Universo Star Wars
-
Star Wars a la Wikipèdia (en castellà)

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com