4 de des. 2005

Indignació amb Antena 3, que contraprograma amb The 4400

Antena 3 torna a fer de les seues. Ara ha anunciat que emetrà una de les sèries nord-americanes més esperades al nostre país, l'exitosa The 4400, en el marc d'una sessió doble de l'espai El peliculón. Serà en el prime time del dilluns, 12 i dimarts, 13 de desembre. La primera part, que diuen que té una de les arrancades més emocionants que es recorden (alguns asseguren que millor que Perdidos), haurà de competir amb CSI a Tele5 i Mira quién baila, a TVE-1. Però la segona entrega, la del dimarts, encara ho tindrà més difícil perquè es batrà en duel amb l'últim episodi de la temporada de Motivos personales de Tele5, amb un especial del programa d'humor Made in China, de TVE-1, i amb l'estrena de l'ambiciosa superproducció Roma (HBO i BBC), que també dimarts començarà a Cuatro.
La primera temporada de “Los 4400”, perquè així es dirà a Antena 3, és una minisèrie de 6 capítols d'uns 5o minuts de durada, que ja s'ha estrenat amb molt d'èxit en més de 15 països. Escrita per Scott Peter i René Echevarria, és una història de ciència ficció, plena de misteri, que narra el retorn al nostre planeta de 4.400 persones que, segons sembla, van ser abduïdes. De fet, algunes fa més de 50 anys que van desaparèixer o que van ser considerades mortes. A més, no recorden res d'allò que els va passar, però han rebut poders especials com la telequinesi, la telepatia o una gran força. En aquest sentit, “Los 4400” planteja diferents incògnites sobre l'existència humana, el paper de la nostra espècie a la Terra i el nostre futur al planeta. La minisèrie va obtenir tres nominacions als últims premis Emmy, ja té dues temporades i els seus responsables ja han anunciat una tercera fornada de capítols, ja que ha assolit una audiència mitjana de 6,2 milions d'espectadors.
Personalment, encara no sé què faré, perquè preferia veure Roma, a Cuatro, sense tants talls publicitaris i d'una forma més coherent. Les sèries són sèries, i no es poden veure totes de cop perquè l'espectador no pot valorar la serialitat, que és un dels factors que condicionen la trama i el desenvolupament de l'intriga. Això sí, Antena 3 és única a l'hora de carregar-se les sèries, i no vull arriscar-me a que per culpa d'aquesta contraprogramació agressiva la sèrie no tingue gaire audiència, i no comprin la segona temporada. Potser millor esperar-me a que l'emeti algun dels canals de Digital+. Hi ha rumors que AXN, Fox o Calle 13 ja podrien estar negociant els drets d'emissió.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com