26 de nov. 2005

Marató de "Heidi" a Boomerang

El canal de dibuixos animats Boomerang (disponible al dial 36 de Digital+ i alguns operadors de cable) ofereix durant aquest cap de setmana una marató de dotze capítols diaris de la sèrie "Heidi", la xiqueta amb les galtetes més roges de la televisió. La història comença quan Heidi, una xiqueta de cinc anys, perd als seus pares i es trasllada fins als Alps, per viure amb el seu iaio, un vell de tracte desagradable acostumat a la solitud de les muntanyes. Però de mica en mica, la dolçor i simpatia de la xiqueta anirà estovant el cor del iaio, i tots dos es faran molt amics. Per la seua banda, Heidi apredrà a gaudir de la natura i viurà emocionants aventures amb el seu amic Pedro, un xiquet que fa de pastor, el gos Niebla i Copito de Nieve, una cabreta que no para de fer entremeliadures. La sèrie està basada en la novel·la de la suïssa Joana Spiry, que inspirant-se en la bellesa natural del seu país ens va deixar una història que ha marcat els xiquets de diferents generacions. El seu director va ser Isao Takahata, també creador de Marco i Conan, el nen del futur, així com de pel·lícules memorables com La tumba de las luciérnagas i El viaje de Chihiro. Boomerang emet la marató de "Heidi" des de les 14.30 fins a les 19.30 hores dels dies 26 i 27 de novembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com