25 de nov. 2005

El desenllaç d'Expediente X, a partir de dilluns a canal Fox

El canal de pagament Fox (disponible al dial 21 de Digital+ i en alguns operadors de cable), estrena dilluns que ve, 28 de novembre, la novena i última temporada de la sèrie Expediente X. Així, després d'anys d'espera, arriba el final d'una de les sèries que ha marcat tota una època a la televisió mundial, tot i que Tele5 va maltractar-la sense pietat, fins eliminar-la definitivament de la seua programació. Expediente X ha acumulat més de 12 nominacions als Globus d'Or i 61 premis Emmy. Va ser considerada un fenomen de masses des de la seua estrena, l'any 1993, ja que la sèrie té una veritable legió de seguidors arreu del món. La novena temporada d'Expediente X substitueix la repetició de Perdidos que estava emetent Fox durant les últimes setmanes (la segona temporada de Perdidos no s'estrenarà a Espanya fins al 2006). Així, els fans d'Expediente X podrem seguir el final de la sèrie a través de Fox, tots els dilluns a partir de les 21.30, amb l'emissió de dos episodis cada setmana. L'altra opció per saber com acaben les aventures de Mulder i Scully és comprar la novena temporada en DVD, que 20th Century Fox ha posat a la venda recentment, amb una edició per a col·leccionistes de 7 discos, dels dels quals estan plens de prometedors continguts addicionals. La temporada té un total de 19 episodis, que es reparteixen en cinc discos. El pack de la novena temporada costa uns 120 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com