30 d’abr. 2008

Sèries de Telecinco a un euro per Digital+

Pagaríeu un euro per veure en preestrena un episodi d'Aída, Hospital Central, La que se avecina o Yo soy Bea? En el meu cas, acceptaria cobrar un euro si algú m'obligués a mirar sencer algun capítol d'alguna d'aquestes sèries, però sembla que Digital+ i Telecinco no veuen el tema de la mateixa manera. A partir de demà, 1 de maig, el servei de Taquilla de Digital+ inclourà l'opció de veure en preestrena els episodis nous de les sèries de producció pròpia més importants de Telecinco. Evidentment, la gràcia és que el servei de Taquilla oferirà els capítols a diferents horaris, abans que s'emeten a Telecinco, i de forma íntegra, sense talls publicitaris. A canvi, els abonats de Digital+ hauran d'afegir un euro més per episodi que vulguen veure, a la factura que ens arriba a final de mes (que en molts casos ja és prou alta, ja que la plataforma de Sogecable té els preus més alts del sector de la televisió de pagament).
Més enllà d'això, aquí el que queda clar és l'evident acostament de posicions entre Digital+ i Telecinco, aguditzat per la nova guerra pels drets del futbol que està enfrontant Sogecable amb Mediapro, propietària de La Sexta. En les últimes setmanes hem vist com Audiovisual Sport (participada majoritàriament per Sogecable) cedia alguns partits a Telecinco perquè els emetés en obert i també l'entrada del canal Operación Triunfo 24 Horas a Digital+. Per tant, ara no ens ha d'estranyar que també arribe el torn de les sèries de més audiència de Telecinco en la modalitat de pagament per visió. I això, quan encara no fa un any que el canal FDF, participat per Telecinco, va desaparèixer perquè Sogecable va decidir no renovar el seu contracte. Ara Telecinco ha reformat FDF i l'ha integrat a la seua oferta a la televisió digital terrestre (TDT); una llàstima perquè FDF destacava, en la seua època daurada a les diferents plataformes de pagament, per avançar preestrenes d'episodis de les sèries de producció pròpia de Telecinco i Antena 3. Ara només falta que Telecinco torne per tercera vegada a Digital+, d'on va desaparèixer al juny del 2005 per problemes econòmics i pel conflicte obert per les cadenes privades amb Sogecable per l'arribada de Cuatro, que va substituir en obert el senyal analògic de Canal+.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. hi ha algun motiu pq Digital* han tret SKY NEWS, que abans estava al canal 69, ara ocupat per Euronews qua abans estava en un altre numero ?

    ResponElimina
  2. Sky News només ha estat mogut del dial, però fins al número 146.
    Això ha estat per l'entrada del canal Sony Entertainment Television al dial 17, que fins ara ocupava Euronews. Com que el dial dels informatius estava ple, l'han situat al número 69, i això ha fet que moguessin Sky News al 146, just després del francòfon TV5 Monde (que també va ser mogut del 98 al 145 per l'entrada de Popular TV). Tot plegat demostra que Digital+ necessita una reordenació urgent del dial.

    ResponElimina
  3. ok, gràcies - i mira que ho havia buscat (ja que per noticies de les isles, era el millor, els altres canals son més "internacionals") ! ja veus, encara estem aprenent els trucos del Digital !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com