27 d’ag. 2010

Fox retarda el 'prime time' i prepara una dotzena d'estrenes

Una dotzena d'estrenes arribaran al canal de pagament Fox al llarg dels propers mesos, amb títols de rigorosa primícia al nostre país i noves temporades de sèries ja conegudes pels espectadors. La del 2010 serà una de les temporades de tardor amb un major nombre de novetats, i també la que suposarà el nou horari del 'prime time' del canal Fox, que passarà de les 21.30 hores a les 22.00 hores. Això beneficiarà els que arriben tard a casa i els que volen sopar abans de mirar les sèries, però també perjudicarà els que prefereixen veure un capítol d'estrena a primera hora de la nit i després mirar una pel·lícula o marxar al llit aviat.

El nou 'prime time' de Fox començarà el 6 de setembre a les 22.00 hores amb els nous episodis de "Miénteme", la sèrie protagonitzada per Tim Roth. L'endemà, 7 de setembre, arribarà l'estrena del drama mèdic Miami Medical, amb el britànic Jeremy Northam. A banda, el dijous 9 de setembre començarà l'emissió regular de la comèdia "Modern Family", que Fox ja va preestrena dissabte passat amb l'emissió dels quatre primers episodis. Tot seguit, la mateixa nit de dijous, cap a les 22.50 hores, s'estrenarà la sèrie "Parenthood" [a la imatge], una sèrie creada i produïda pel director Ron Howard, que protagonitzen Peter Krause ("A dos metros bajo tierra" i "Sexy Money") i Lauren Graham ("Las chiacas Gilmore"). Amb tot, el colofó de la nova temporada de Fox serà l'estrena mundial, al novembre, de la sèrie de zombies "The Walking Dead", una producció del realitzador Frank Darabont ("Cadena perpetua" i "La milla verde") per a la cadena americana AMC, basada en el còmic homònim de Robert Kirkman. 

El 20 de setembre, dilluns, a les 22.50 hores, Fox també estrenarà la sèrie "White Collar", que gira al voltant d'un estafador d'obres d'art que es convertirà en aliat de l'FBI per resoldre caos relacionats amb la falsificació. A l'octubre, arribaran les noves temporades de "House" i "Anatomia de Grey", mentre que al novembre arribarà el moment de l'esperada "Body of Proof", la sèrie que protagonitza Dana Delaney ("Mujeres desesperadas"), en el paper d'una forense. Altres estrenes són la cinquena temporada de "Cómo conocí a vuestra madre", el 15 de setembre a les 14.25 hores; "Generation Kill", el 25 de setembre a les 00.05 hores; la novena temporada d'"Smallville", el 14 de setembre, a les 15.15 hores, i la primícia d'"El Bufete", el 17 de setembre a les 22.50 hores, amb l'actor Billy Zane.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com