6 de maig 2009

'Perdidos' estrena cinquena temporada a Fox

L'odissea dels supervivents del vol 815 d'Oceanic torna al canal de pagament Fox a partir de demà, 7 de maig, amb l'estrena en rigorosa primícia de la cinquena temporada de Perdidos. Fox començarà la nit de Perdidos amb l'emissió d'un episodi especial a partir de les 20.45 hores, titulat Destiny Calls, que és un resum de la temporada anterior, sens dubte una de les millors de la sèrie. Un capítol especial que també s'ha preestrenat a través del web de Fox, per als usuaris registrats.Tot seguit (21.30 hores), el canal taronja emetrà els dos primers episodis de l'esperada cinquena temporada, que va estrenar-se a la cadena nord-americana ABC al gener d'enguany. Als Estats Units, avui s'emetrà l'episodi Sigue al líder, que és el capítol 15 de la nova temporada. El el cas de Fox, emetrà dos capítols nous cada dijous, almenys durant el mes de maig. La cinquena temporada, com ja s'endevinava al final de l'anterior, gira al voltant d'una nova premisa en l'argument de la sèrie: Per què els que van aconseguir sortir de l'illa estan convençuts que cal tornar? En el primer episodi de demà, titulat Porqué os fuisteis, Jack i Ben comencen a buscar els Sis d'Oceanic per tornar a l'illa, mentre Sayid ajuda Hurley a sortir del psiquiàtric. Al segon capítol, La mentira, els supervivents que van quedar-se a l'illa són atacats per unes forces desconegudes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com