25 de març 2009

TV3 preestrena amb èxit 'Infidels' a internet

Més de 7.500 usuaris únics van veure durant tot el dia d'ahir la preestrena d'Infidels, la nova sèrie de TV3, a través d'internet. El primer episodi de la sèrie no només es podia veure a través del servei 3alacarta (de fet, va ser el vídeo més vist del dia), sinó també a través del web específic que ha creat Televisió de Catalunya sobre Infidels, i a més es podia compartir i incrustrar-se en altres webs i blocs. Ahir dimarts, des de les 9 del matí i durant 48 hores abans de l'estrena televisiva, prevista per demà a la nit a TV3 (22.20 hores), el web de la sèrie va posar a disposició dels internautes el vídeo del primer capítol, que només ahir va tenir 14.406 visionats. A partir d'aquesta tarda, també podeu veure el primer episodi d'Infidels a la portada de Pantalla-Completa. En aquest sentit, cal felicitar Televisió de Catalunya per l'aposta que ha fet per les xarxes socials i la web 2.0, a l'hora de donar a conèixer la seua nova aposta de ficció per a la nit dels dijous. De fet, Infidels també té una pàgina al Facebook, en què els internautes poden comentar el primer capítol. A més, després de l'èxit de la preestrena, TV3 ja ha anunciat que cada capítol d'Infidels s'anirà penjant al web després de l'emissió per televisió, com es fa habitualment amb les sèries de producció pròpia. Protagonitzada per les actrius Íngrid Rubio, Montse Guallar, Montse Germán, Sílvia Bel i Aina Clotet, la sèrie és una coproducció de Televisió de Catalunya amb la productora Diagonal TV. Segons la promoció, Infidels parla d'un grup de dones que necessiten ser infidels a les seues parelles per mantenir-se fidels a elles mateixes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com