11 de febr. 2009

Bush és mort, segons una cadena de televisió africana

L'expresident dels Estats Units, George W. Bush, ha mort. Això és el que va anunciar una cadena sudafricana fa uns dies, quan un dels caps de la televisió ETV News va introduir el rètol en un informatiu per error, perquè volia veure com quedava en pantalla. Durant uns tres segons, els espectadors de la cadena van poder llegir el banner amb el sorprenent George Bush ha mort, un error que va tenir lloc quan un tècnic d'imatges va pressionar el comandament de retransmissió en directe a la taula de control. La BBC va informar ahir de la notícia errònia a la televisió sudafricana, i després les agències d'arreu del món se'n van fer ressò. El que sí és veritat és que el gat dels Bush, anomenat India, sí va morir just uns dies abans d'abandonar l'expresident la Casa Blanca. En canvi, la fotografia que il·lustra aquest article és una de les moltes imatges trucades, la majoria simpàtiques i algunes també de mal gust, que circulen a internet amb l'expresident Bush com a protagonista. En aquesta foto, podem veure l'hipotètic cadàver de Bush dins d'un taüt, una imatge tan impactant com el fet de veure un titular d'última hora en un informatiu d'una cadena de televisió, anunciant la mort de l'expresident dels Estats Units.

Via Vertele

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com