19 d’ag. 2008

CSI Matrix

Primer va ser Jorja Fox, després Gary Dourdan, i ara ja és oficial que William Petersen deixarà el seu paper principal de Gil Grissom a la novena temporada de la sèrie CSI. No serà la primera vegada que Grissom abandona el laboratori criminalístic de Las Vegas (ja ho va fer a la setena temporada, quan va ser substituït per l'enigmàtic agent Michael Keppler, interpretat pel gran Liev Schreiber). Però sembla que sí serà la definitiva, ja que Petersen prefereix deixar de fer el personatge i dedicar-se plenament a tasques de producció de la sèrie, ara que hi ha rumors que CSI podria acabar-se després de la desena temporada. Així, després de buscar un substitut a l'alçada de Grissom, i d'haver especulat amb altres noms com el de Kurt Russell, John Malkovich, Mandy Patinkin, James Woods, James Gandolfini o Geena Davis (aquesta sempre surt a totes les travesses), els responables de CSI s'han decantat per l'actor Laurence Fishburne. Personalment, som dels que prefereixen aquesta elecció. Fishburne és un actor molt carismàtic i considerat de culte, sobretot després de la seua aparició a la trilogia de Matrix, on va interpretar el paper de Morpheo. Amb tot, pensem que també hauria estat interessant veure Kurt Russell fent de forense de Las Vegas, sobretot perquè la sèrie hauria sortit guanyant en les escenes d'acció. Pel que fa als altres noms, pensem que són massa recents les aparicions de Gandolfini a Los Soprano, de Woods a Shark i de Patinkin a Mentes criminales, sèrie que ja va deixar penjada, i on també va rumorejar-se que seria substituït per Geena Davis, molt perduda des de la cancel·lació de Señora Presidenta.
Segons llegim al bloc ¡Vaya Tele!, Laurence Fishburne interpretarà a CSI un científic que comparteix el patró genètic amb una assassí en sèrie, tot i que encara no ha arribat a cometre cap crim. Per tant, biològicament estaria predestinat a ser un psicòpata, però no utilitza la seua condició per cometre assassinats, sinó per resoldre els crims. Evidentment, es tracta d'un perfil que ens podria recordar el de Dexter, però també cal dir que també és inevitable comparar totes les sèries de policies i forenses amb CSI i les seues franquícies. Per tant, qui estiga lliure de pecat, que tire la primera pedra... Per sort, els responsables de CSI no han apostat per John Malkovich, un actor abans molt valorat per ara en clara decadència, que amb la seua sobreactuació habitual hauria trencat el to de la sèrie de forenses més famosa de la televisió.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com