28 d’ag. 2008

'Chuck', l'espia geek, s'estrena a TV3

El tema del ciutadà normal i corrent que és reclutat per treballar com a agent secret o com a espia no és gens nou, a la ficció. Ho veurem molt aviat a The Company (la minisèrie sobre espies que han produït els germans Tony i Ridley Scott), però abans aquesta serà la base argumental de Chuck, una de les sèries revelació de la temporada passada als Estats Units, que TV3 estrena aquesta nit, a partir de les 22.20 hores. La sèrie Chuck combina la comèdia i l'acció en una trama protagonitzada per un geek, un jove fascinat per la tecnologia i la informàtica, que es converteix en espia. De fet, només algú com Chuck Bartowski (Zachary Levi) podria obrir un correu electrònic codificat amb secrets dels Estats Units, així com descarregar-se sense saber-ho tot un servidor d'informació subliminal dins del seu cervell. A partir d'aquest moment, començarà una nova carrera com a agent secret, el més important per al govern del seu país. Per tant, el destí del món lliure estarà a les mans d'un adolescent que treballa a una botiga de Buy More Electronics amb el seu millor amic, Morgan Grimes, i que viu amb la seva germana Ellie. La sèrie està produïda per Josh Schwartz (The OC) i pel director McG (Los Ángeles de Charlie) per a la cadena NBC, que fins i tot va encarregar una temporada sencera quan Chuck va quedar interrompuda per la vaga de guionistes. En la seua primera etapa, Chuck va consolidar una audiència mitjana de 8,4 milions d'espectadors en la nit dels dilluns, i només era superat en la mateixa franja horària per un programa de ball amb famosos. Tant és així, que la NBC va confirmar una segona temporada de Chuck, que començarà a emetre's aquesta tardor amb noves incorporacions com l'actor Tony Hale (conegut pels seus papers a les comèdies Arrested Development i Andy Barker, detective privado) i la polèmica Nicole Ritchie, que interpretarà una antiga rival a l'institut de la superagent Sarah Walker (Yvonne Strahovski). Però l'aparició més interessant de Chuck és la de Kevin Weisman, actor conegut pel seu paper de l'informàtic Marshall Flinkman a la sèrie Alias, l'última gran aportació de la televisió al gènere d'espies.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. M'agrada aquesta sèrie, tot i que molt geek tampoc no és. Els seus companys tampoc no serien geeks sinó nerds. Però, és una sèrie entretinguda, amb un dels fils argumentals típics. Acabaran els dos protagonistes junts o seguiran sense atrevir-se a fer el pas per sempre més?

    ResponElimina
  2. he vist el primer capítol, és distreta, però queda anys llum de la sèrie geek/nerd com la sèrie britànica The I.T Crowd, (los informáticos ).

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com