5 d’abr. 2008

Cartoon Network estrena 'Legión de Superhéroes'













Aquest matí m'he trobat, de casualitat, amb l'estrena de la nova sèrie d'animació Legión de Superhéroes, que el canal de pagament Cartoon Network ha emès a les 8.25 hores del matí. Ha estat una bona sorpresa, ja que la veritat és que la sèrie pinta força bé, tot i que continua amb aquesta mania que tenen a la Warner de voler actualitzar els superherois de sempre per al públic més jove. La història comença just en un dels dies més importants de la vida de Superman. El dia en què Clark Kent està a punt de deixar Smallville per marxar a treballar com a periodista a Metropolis. Just la nit abans, un grup de superherois arriben del futur i li diuen que hauria d'acompanyar-los a la seua època per combatre uns enemics terribles, tot i que en aquest moment Clark encara no sospita que està a punt de convertir-se en Superman. El jove superheroi els acompanyarà fins al futur i començarà a afrontar el seu destí com a nou líder de la Legión de Superhéroes del segle XXXI, amb l'objectiu de defensar la pau i l'estabilitat de la Galàxia, on s'acaba de crear la nova aliança dels Planetes Units.
La resta de membres de la Legión de Superhéroes són Lightning Lad, Saturn Girl, Phantom Girl, Brainiac 5, Timber Wolf i Bouncing Boy, que hauran de tenir una mica de paciència amb Clark, ja que el jove Superman encara no ha assumit la seua nova identitat com a Home d'Acer i haurà de descobrir els seus poders a poc a poc. Evidentment, això fa que a les dosis d'acció d'una sèrie clàssica de superherois se li puga afegir també una bona ració d'humor, indispensable per poder enganxar el públic infantil i juvenil a les aventures futuristes de l'heroi més gran de tots els temps.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. Jo tinc els dos primers DVDs de la primera temporada, i he de dir que m'agraden força. Humor i acció i una bona recreació de la LSH dels seus temps pre-crisis (amb alguna llicencia).

    La llàstima es que a la segona temporada, per plaure aquells qui demanaven menys noies i menys riures, li van donar un to mes obscur i pessimista... El trist resultat d'això es que no hi haurà una tercera temporada, o això sembla.

    De tota manera, tant Jim Shooter com Geoff Johns estan fent un re-llançament de la LSH ara a DC còmics, i qui sap si es tornarà a reprender el dibuix animat.

    A mi m'agradaria.

    ResponElimina
  2. Hola, Gloria
    En primer lloc, gràcies pel teu comentari.
    Dius que vas comprar-te els dos primers de la primera temporada. Suposo que en zona 1, no?
    Per cert, enhorabona pels teus blocs. El dedicat a Charles Laughton està molt bé!

    ResponElimina
  3. Si, zona 1... Suposo que la millor manera de poder passar dels capricis dels editors de DVD és tenir un reproductor multizona.

    Gràcies per visitar els blogs, BTW ;D

    P.S.: Si saps de bones orxateries a les comarques de l'Ebre, me les dius. Un dia d'aquest vull començar a fer "ressenyes" de les que vaig visitant, i de moment nomès conec les de BCN i Àrea metropolitana.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com