5 de des. 2007

Kurt Cobain a Nova York

Avui he vist que s'ha editat en DVD el mític concert que Nirvana va oferir per a la cadena nord-americana MTV, i que està considerat com un dels millors Unplugged organitzats per aquest canal musical. El concert acústic de la banda liderada pel malaguanyat Kurt Cobain, enregistrat el 18 de novembre de 1993 a Nova York, va marcar un abans i un després en la història del grup, ja que va Nirvana va oferir el seu repertori més conegut, però amb arranjaments més suaus i intimistes. A més, va ser la seua última actuació en directe abans de la mort de Cobain, i per tant un veritable testament musical del profeta de la generació grunge. Fins ara, l'MTV Unplugged de Nirvana no s'havia editat mai oficialment, encara que la mateixa cadena i altres canals, com per exemple el 33 a Catalunya, han emès el concert en diverses ocasions, i per tant és fàcil trobar fragments o fins i tot l'enregistrament sencer per internet. És memorable la versió de Come as you are o The Man Who Sold The World, però el DVD també inclou altres extres com Something in the way i Oh me, així com enregistraments dels assajos i un documental. El DVD del concert de Nirvana es va posar a la venda el 20 de novembre al nostre país, al mateix temps que al Canadà i just un dia després que als Estats Units, amb un preu d'entre 18 i 20 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com