27 de nov. 2007

'Caso abierto' comença quarta temporada a Fox

El canal temàtic Fox estrena aquesta nit, a partir de les 21.30 hores, la quarta temporada de la sèrie Caso abierto, amb nous episodis en què la detectiu Lilly Rush haurà d'investigar nous casos que la policia de Philadelphia havia arxivat, però que es tornen a obrir per la troballa d'alguna nova pista o per la declaració d'algun nou testimoni. La sèrie, protagonitzada per Kathryn Morris, va ser creada per Meredith Stiehm, que ha escrit i produït altres sèries com Urgencias, Policías de Nueva York, Doctor en Alaska o Sensación de vivir. En aquest cas, Caso abierto ha estat una de les sèries més regulars de la cadena CBS, amb una mitjana de 14 milions d'espectadors, i la seua protagonista va rebre fa poc un augment de sou, ja que va passar a cobrar entre 180.000 y 190.000 dòlars per cada episodi. La sèrie ja té una cinquena temporada, que va començar a emetre's als Estats Units el 23 de setembre. La quarta temporada de la sèrie, que al nostre país ja està emetent La 2 de la TVE, comença amb un cas de l'any 1995, amb la investigació d'un estrany cas de suïcidi de dos adolescents. Com ja hem comentat altres vegades, un dels majors atractius de Caso abierto és la recreació del passat, molt ben aconseguida amb un bon càsting d'actors i amb una ambientació excel·lent, però sobretot amb la recuperació de les cançons que més sonaven i que més identifiquen cada època.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com