29 de gen. 2007

Fox estrena avui en exclusiva la segona temporada de 'Prison Break'

La cadena de pagament Fox (disponible al dial 21 de Digital+ i altres operadors) estrena aquesta nit (21.30 hores) i en primícia la segona temporada de la sèrie Prison Break, que en obert també es podrà veure a partir d'aquesta mateixa setmana, a través de La Sexta. La història comença només vuit hores després del final de la primera temporada, en què la colla liderada per Michael Scofield van aconseguir fugir del penal de Fox River (sento l'spoiler pels que encara no haguéssiu vist la sèrie). El canal Fox emetrà dos episodis seguits, com ja va fer amb la primera temporada de la sèrie, per conservar l'exclusivitat de la difusió de la sèrie i evitar que La Sexta s'avanci amb l'emissió dels capítols. Durant la segona temporada, ens prometen trames (encara) més elaborades i més atenció a la vida personal de cadascun dels personatges. D'altra banda, Fox també estrena aquesta setmana la segona temporada de la sèrie Bones (dijous, a les 22.00 hores), que en obert també es pot veure a través de La Sexta.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com