19 d’abr. 2006

El Barça encarrila l'eliminatòria contra el Milan (0-1)

Un golàs de Giuly en el minut 11 de la segona part va servir ahir a la nit perquè el FC Barcelona encarrilés l'eliminatòria de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Milan. La segona part va ser una exhibició de futbol control per part del Barça, encara que el Milan hagués pogut donar-nos un bon ensurt amb algunes rematades de Kaká, Ambrosini i el veterà Maldini, que va poder enganxar un fabulós cop de cap que Víctor Valdés va aturar quan San Siro ja cantava el gol de l'empat. El que més ens emprenya és això, que avui tothom dirà que mira què bé va jugar el Barça, o que quina gran passada va fer Ronaldinho, mentre que ningú se'n recordarà de les aturades de mèrit de Valdès...
La veritat és que el Milan té un gran equip, i que va jugar millor del que ens esperàvem. Saben atacar i obrir el camp amb criteri, tocant i buscant els extrems per donar opcions als davanters i als jugadors que arriben des de la segona línia... El Milan té un joc pràctic i uns jugadors immens al mig camp: Gattuso, Seedorf, Pirlo i sobretot Kaká. El que més ens preocupaven era el brasiler, que només va despertar-se als minuts finals del partit. Ens va sorprendre la inoperància de Shevchenko, que només va poder rematar amb el cap una gran centrada de Seedorf, que Valdés va rebutjar a còrner. Paradoxalment, i sobretot tractant-se d'un equip italià, el pitjor del Milan va ser la seua defensa: només va salvar-se el gegant Stam, un jugadoràs que als minuts finals del partit va saber pujar com si fos un extrem dret, i penjar bones centrades a dins de l'àrea.
El Barça, en línies generals, va jugar força bé, tenint en compte la baixa de Deco per sanció al mig del camp, així com la incorporació de Rafa Márquez, que ens esperàvem més tou després de sortir d'una lesió. L'aportació del mexicà va ser fonamental, tot i que una imprecisió de Márquez va generar l'ocasió més clara del Milan, un xut de Gilardino al pal. També Iniesta va fer un gran partit, fent de Xavi i de Deco a la vegada... El pitjor del Barça va ser Van Bommel, que no acaba d'entendre quina és la seua funció a l'equip, i la lesió muscular d'Oleguer, que no podrà jugar la tornada al Camp Nou perquè, a més, va veure una targeta groga que s'acumula a la que ja tenia. Eto'o també va fer un partit més aviat fluixot, i Ronaldinho va tornar a ser el de les grans ocasions, encara que ens continua posant molt nerviosos amb els seus excessos de floritures, taconets i barrets innecessaris.
L'eufòria és inevitable, perquè només estem a 90 minuts de la final de París... Però teniu en compte que el Milan és el Milan, i que el Milan pot estar viu fins al minut 94 o 95.

Si voleu veure les estadístiques del partit, cliqueu aquí mateix.
Si voleu veure el vídeo del gol de Giuly (amb narració argentina) i un resum més complet del partit, cliqueu damunt dels símbols de "Play" que hi ha damunt de les següents imatges:




About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com