16 de des. 2005

Cuatro recupera "V" i altres sèries de culte per Nadal

Quan era menut, sempre que s'acostaven les festes de Nadal, m'agradava preguntar-me amb quina programació especial em sorprendrien les cadenes de televisió. Sempre feien les millors pel·lícules, sobretot les de dibuixos animats, i el que més m'agradava del Nadal era mirar la tele. Recordo amb certa nostàlgia les pel·lícules que feien dins del contenidor "El maravilloso mundo de Disney", amb clàssics com Herbie, La gallina de los huevos de oro i sobretot Los tres amigos (amb l'ànec Donald i els seus dos companys, el gall mexicà i el lloro brasiler: després vaig saber que en realitat va ser una producció de propaganda panamericana, per neutralitzar les simpaties que el règim nazi despertava en alguns països de Sudamèrica). També recordo que un Nadal a TVE-1 van fer un magazine infantil que crec que es deia Mazapán, presentat per Teresa Rabal. El millor del programa eren els llargs animats: vaig flipar amb un anime de vampirs, i també amb un altre sobre futbol, a l'estil de Campeones.
Ara, Cuatro també prepara una programació especial, i el 24 de desembre a les 14.30 estrenarà l'spin-off de Friends, Joey, una sèrie de la que ja hem pogut veure els primers capítols al canal Fox. No mata, però en alguns moments té gràcia. La veritat és que hauria preferit una sèrie sobre Monica i Chandler, en què de tant en tant també sortís Ross.
A més, el nou canal de Sogecable emetrà tres sèries de dibuixos animats que també hem pogut veure a un altre canal de Digital+, concretament a la cadena Cartoon Network. No són altres que Foster, la casa de los amigos imaginarios, Mucha Lucha i Vaca y Pollo (sens dubte aquesta és la millor de les tres).
Però el plat fort arribarà la nit de Nadal, ja que Cuatro recuperarà quatre sèries de culte: V, El gran héroe americano, Juzgado de Guardia i Wonder Woman. Quines ganes tenim de veure un altra vegada V. A viam com li ha provat el pas dels anys. Potser necessita un lífting, com Galáctica, estrella de combate. Mai he passat tanta angoixa i tanta emoció com amb aquesta sèrie dels fardatxos, llangardaixos i sargantanes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. M'has fet emocionar al recordar Mazapan. La veritat és que feia temps en que pensava que m'agradaria tornar a veure la peli aquella dels vampirs.
    No recordareu el nom??

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari, canareu. No recordo el nom de la pel·lícula de vampirs, però em va marcar molt. Saps si era de Dràcula? O potser era un altre vampir? A veure si algú ens llegeix i se'n recorda... Després podríem buscar-la a la ruqueta d'Internet, per veure si algú la té.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com