28 de nov. 2005

Links per veure el nou Canal 300 per internet








Freak-EBRE!, amb la seua vocació de servei públic, us informa d'un parell de links per poder veure el nou Canal300 de Televisió de Catalunya a través d'internet.

http://media20.cxnlive.com:8080/tdt
mms://media20.cxnlive.com/tdt

El Canal 300 ha començat aquest matí a emetre exclusivament en Televisió Digital Terrestre (TDT), avançant-se un parell de dies a la data oficial del 30 de novembre. La programació del canal es basarà en sèries (80%) i cinema (20%), distribuïdes en franges estables com la d'humor, que serà a les 23.00 hores. Les sèries i pel·lícules seran de tall més clàssic durant el dia, amb telenovel·les i peces històriques com Secrets de Família, Carson&Carson Advocats, Bonanza, Mafalda i Terra de gegants. En horari de prime time, Canal 300 reemetrà El cor de la ciutat des del primer capítol, i també farà un reset a Ventdelplà. Les franges de tarda estaran dedicades als dibuxos animats i les sèries juvenils, com El món perdut, Lucky Luke, Sheena, L'abella Maia i Garfield. A les nits també hi haurà lloc per a la ciència ficció, amb Star Trek Voyager (22.00 hores i 01.00 hores). La nit dels diumenges serà la nit del cinema català, amb títols com La teranyina o Carícies.
D'altra banda, ja està disponible el web del Canal 300 a internet.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com