11 de març 2012

Arriba a Cartoon Network la nova pel·lícula de Ben 10


El canal de pagament Cartoon Network estrena aquest diumenge en exclusiva (15.00 hores) la nova pel·lícula d'un dels personatges més populars de la cadena. A 'Ben 10: La destrucción de los aliens' Ben té 10 anys i després de tornar a casa després de les vacances d'estiu veu com la seva vida es converteix en una bogeria. El professor l'aclapara, els pinxos de l'escola el persegueixen, els seus pares el castiguen i, per si fos poc, l'Omnitrix se li ha trencat i li esborra els seus deures. Davant d'aquest panorama, Ben veu l'oportunitat perfecta per escapar i se'n va amb el seu amic alienígena Tetrax a explorar la galàxia. Però quan semblava que les coses no podien anar a pitjor, passa una cosa horrible! Ben torna a la Terra de manera accidentada convertit en alien i... no pot tornar a la seva forma humana. L'heroi protagonista no només haurà de fer això sinó que, a més, s'ha d'enfrontar a un temible guerrer alienígena, l'únic objectiu del qual és destruir a tots els aliens. La seua amiga incondicional Gwen, l'avi Max i el propi Tetrax intentaran ajudar Ben en tot aquest embolic, però no serà una feina fàcil... Aviat descobriran que les coses no són el que semblen, i els enemics tampoc.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com