17 d’ag. 2011

FDF recupera 'Cheers' abans de la versió espanyola que prepara Telecinco

Telecinco ja ha començat el rodatge de la versió espanyola de 'Cheers', una de les grans sèries de la història de la televisió. Encara és aviat per dir quin serà el resultat final de substituir Ted Danson, Woody Harrelson, Kirstie Allie, Kelsey Grammer, Rhea Perlman i Shelley Long per actors espanyols com ara Antonio Resines, Alberto San Juan, Alexandra Jiménez, Pepón Nieto o Joan Pera. Però, mentrestant, Telecinco ha aprofitat el seu canal de sèries a la TDT, Factoría de Ficción (FDF) per reposar la sèrie original, i sens dubte aquesta és una gran notícia pels que hem estimat 'Cheers' en algun moment de la nostra vida. Així, des del passat 1 d'agost FDF emet de dilluns a divendres (a partir de les 11.15 hores) dos episodis d'aquesta comèdia clàssica amb el bar més famós de la televisió dels anys 80 i començaments dels 90. La sèrie va ser creada per Glen Charles, James Burrows & Les Charles, i distribuïda per CBS Television. En aquest sentit, va ser estrenada al setembre de 1982 a la cadena NBC i va mantenir el suport de l'audiència durant 276 capítols i 11 temporades. La ficció també va rebre el reconeixement de la crítica: en el seu palmarès figuren un total de 28 Premis Emmy, entre d'altres reconeixements. A més, després de deu anys en antena, l'èxit de 'Cheers' va ser tan important que el seu capítol final, al 1993, va ser l'esdeveniment televisiu més vist de l'any als Estats Units. A banda, la sèrie original va desencadenar un spin off que també va aconseguir un èxit rotund, ni més ni menys que 'Frasier'. Un comentari a banda mereix la capçalera de la sèrie, amb la mítica cançó 'Where Everybody Knows Your Name', que va esdevenir una de les intros més conegudes de la història de la petita pantalla.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com