9 de juny 2011

Josep Cuní se'n va a 8TV i Ariadna Oltra presentarà 'Els matins'


El fitxatge estel·lar del sector de la comunicació a Catalunya ja s'ha consumat, després de dies de notícies per confirmar. Aquest dijous, el periodista Josep Cuní ha tancat la seua incorporació al canal privat 8TV, del grup Godó, per presentar un nou programa la propera temporada. Cuní deixarà 'Els Matins de TV3', que conduïa des de l'abril del 2004, i presentarà a 8TV un magazín en horari de vespre, que segons ha avançat el diari ARA durarà des de les set del vespre fins a les deu de la nit, tot combinant informació i entreteniment. Per la seua banda, l’encarregada de substituir Cuni a 'Els Matins' serà Ariadna Oltra, l'actual presentadora del 'Telenotícies Vespre' al costat de Ramon Pellicer. De fet, Oltra coneix el format a la perfecció, ja que durant tres temporades va conduir 'Els matins d’estiu', i també va acompanyar el mateix Cuní durant quatre mesos en la temporada regular, com podem veure en la imatge que il·lustra aquest apunt.

Amb el fitxatge de Cuní, 8TV busca donar un impuls definitiu al seu canal de televisió, en què el programa 'Arucitys', presentat per Alfons Arús, és l'únic espai propi de referència. De fet, l'objectiu del grup Godó és repetir amb 8TV l'èxit aconseguit amb RAC1, que ja és la ràdio privada de referència a Catalunya. Segons llegim a Comunicació 21, Cuní portava alguns dies negociant amb 8TV, i tot i que TV3 el volia mantenir, no podia igualar econòmicament l’oferta feta pel grup Godó, que també ha obert al periodista la porta dels altres mitjans del grup, La Vanguardia i RAC1. De fet, fa pocs dies la cadena pública havia apressat Cuní a prendre una decisió per poder planificar amb temps la propera temporada. D'altra banda, en una entrevista a l’Avui, el periodista va mostrar-se descontent per com afectaven les retallades de TV3 a la seua productora, Broadcaster, ja que s’havia prescindit de 'Tvist' a mitja temporada i enguany no hi hauria 'Els matins d’estiu'. En aquella mateixa entrevista, Cuní també admetia que fa dos anys va rebre una oferta de TVE per presentar 'Los desayunos'.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Esteu pendents a la privatitzacio del 33 i de Cat Ràdio i amb el paper que hi juga Cuni, el Grup Godó i D.M. amb tot això...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com