17 d’ag. 2010

Alicia al país del Blu-Ray i de la televisió de pagament

Ja hem comentat altres vegades que la televisió de pagament ha de forçar la màquina, si realment vol competir contra les descàrregues d'internet i les pàgines que et permeten veure les sèries i les pel·lícules en línia. Davant d'això, una solució passa per oferir en servei de pay-per-view les estrenes al mateix temps que aquestes arriben al DVD, tot i que l'ideal seria que productores, distribuïdores i operadors de televisió arribessen a acords perquè una pel·lícula puga arribar al mateix temps al cinema i a les cases. De moment, l'estrena simultània en DVD i en el servei Taquilla ja ha estat possible amb algunes pel·lícules a Digital+, i aquest dimecres, 18 d'agost, es produeix un fet sense precedents. "Alicia en el País de las Maravillas", la pel·lícula dirigida per Tim Burton, s'estrena a Taquilla de Digital+ (a un preu genèric de 3 euros i reduït de 1,5 euros per als abonats als paquets premium) i també al Videoclub Premium de Movistar Imagenio al mateix temps que es posa a la venda en Blu-Ray amb un preu recomanat de 29,95 euros. En canvi, l'edició en DVD no sortirà a la venda fins al proper 8 de setembre, per 21,95 euros. De fet, els primers passis d'"Alicia en el País de las Maravillas" per Taquilla seran a partir de les sis del matí, pel que es pot interpretar que la pel·lícula arribarà primer a Digital+ que als compradors de l'edició en Blu-Ray.

En la darrera pel·lícula de Burton, Alicia (Mia Wasikowska) és una jove de 19 anys que assisteix a una festa en una mansió victoriana, on descobreix que està a punt de rebre una proposta de matrimoni davant d'un munt de gent estirada de l'alta societat. Alícia llavors s'escapa, tot perseguint un conill blanc, i entra en un forat darrere seu ... i acaba al País de les Meravelles, un lloc que va visitar fa 10 anys, però el qual no recorda. El País de les Meravelles era un regne pacífic fins que la Reina Roja (Helena Bonham Carter) va enderrocar la seua germana, la Reina Blanca (Anne Hathaway). Les criatures del país de les meravelles, llestos per a la revolta, esperen que Alícia els ajudi, i aquestes l'ajudaran a recordar la seua primera visita al màgic regne.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Realment ja no sabem quin efecte fa què.
    Llevar els mesos d'exclusiva a les sales de cinema ens porta a reduir les sales de cinema?
    Quedaran les llanternes de Xenó arraconades als museus?
    Poc bon cinema per a tant de canal!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com