19 d’abr. 2009

El vuitè dia de '24' passarà a Nova York

La cadena Fox ja ha començat la preproducció de la vuitena temporada de la sèrie 24, un cop confirmada la continuïtat de la seua estrella protagonista, Kiefer Sutherland. El rodatge del vuitè dia en la vida de Jack Bauer començarà al maig, amb els rumors que podria tractar-se, també, de l'última temporada de la sèrie. Segons sembla, la idea per a la nova temporada és que, després de sis temporades amb l'acció principal a Los Ángeles i d'una, l'actual, amb la trama desenvolupada parcialment a Washington, l'amenaça terrorista es desplace fins a la ciutat de Nova York. En aquest sentit, de moment no s'ha previst el trasllat del rodatge a la ciutat dels gratacels, sinó reproduir en estudi la ciutat de Nova York, perquè semble que Bauer i companyia canvien d'escenari. De fet, no serà la primera vegada que Nova York es recrea arfiticiosament en una sèrie, ja que sense anar més lluny és el que s'ha fet amb CSI Nueva York. D'altra banda, la principal novetat de la vuitena temporada, al marge del retorn de Chloe, serà el fitxatge d'un nou comandament masculí, Brian Hastings, que arribarà acompanyat de dos agents nous. A veure quan podem disfrutar d'aquests nous capítols al nostre país, on encara tenim pendent l'estrena de la setena temporada...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com