20 de nov. 2008

PlusTV, nova aposta de Canal+ a internet

Aui s'ha posat en marxa la nova aposta de Canal + a internet, el nou portal PlusTV. Es tracta d'un web en què els espectadors podran veure íntegrament programes de producció pròpia de Canal+, qual vulguen i on vulguen. Només necessitaran tenir un ordinador, una connexió a internet de banda ampla i teclejar l'adreça www.plus.es/plustv. Ja fa uns mesos que Canal+ tenia un canal propi a You Tube, però aquest és un projecte molt més ambiciós. PlusTV és un portal en què es podran veure programes com els prestigiosos Informe Robinson i Fiebre Maldini, però també Jugones (sobre videojocs), De par en par (una sèrie de reportatges en què dos personatges coneguts s'entrevisten mútuament), Cinexprés (sobre l'actualitat cinematogràfica), Plus.es (sobre internet i noves tecnologies) i Telepatrulla (sobre les últimes novetats a la televisió i les sèries d'arreu del món). A més, també es podran veure concerts i especials sobre cinema i esports, amb continguts que es renovaran cada dia, i de manera que l'usuari es podrà crear la seua pròpia programació, en funció dels gustos i les preferències personals. Finalment, PlusTV també permetrà l'accés a les millors retransmissions en directe, de pagament, que Digital+ ja va començar a comercialitzar en servei de vídeo sota demanda.

D'altra banda, PlusTV incorpora un espai per a la nostàlgia, Canal+Retro, que recupera els millors moments dels 18 anys d'història de Canal+. És el cas de la mítica primera entrevista de Julio Maldonado (Maldini), 20 anys més jove i amb cabells, però especialment són aconsellables el primer programa de Lo+Plus, la primera aparició de Michael Robinson com a comentarista de la cadena o alguns dels gags de Los Guiñoles, lamentablement desapareguts. Però sobretot, el més interessant és que els vídeos es podran compartir i incrustar en webs i blocs personals dels usuaris, que també podrem enviar peticions per demanar els vídeos o els programes que volem veure. A més, tècnicament, un dels atractius de PlusTV és que els vídeos es presenten a través d'un visor de grans dimensions (640x840), molt més gran que els habituals, que fa més còmoda la visualitzadió dels continguts si no volem anar a la funció de pantalla completa.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com