8 de des. 2006

El canal Sci Fi estrena aquesta nit la sèrie d'animació 'Tropiezos estelares'

El canal de pagament Sci Fi (disponible al dial 25 de Digital+) estrena avui la sèrie d'animació Tropiezos estelares, basada en un còmic del mateix nom. La sèrie narra amb una ironia políticament incorrecta les aventures de cinc inadaptats, la tripulació de la nau espacial Júpiter 42. La nau està guiada per una neuròtica màquina d'intel·ligència artificial, Spaceship Bob, que no fa res correctament, excepte queixar-se i emborratxar-se. Els atacs de nervis de Bob només són controlats per la pilot T'Nuk, una radical feminista que té una libido hiperactiva. D'altra banda, el mecànic de la tripulació és Gus, un enginyós robot amb tendència a la depressió i molt amanerat, cosa que incomoda alguns dels tripulants. Ningú sap quina feina fa, si és que en té alguna... També hi ha el jove Whip, amb unes hormones revolucionades fruit de la seua pubertat. Finalment, tothom sap quina és l'especialitat de l'androide Six, la sensual oficial científica de la nau. El capità de la Júpiter 42 és un alien de color violeta, Chode, que odia la seua tripulació. Un sentiment que els tripulants també tenen cap al seu capità...
Tropiezos estelares s'emet a partir d'avui, a les 21.10 hores de la nit. Si us voleu fer una idea de com és la sèrie, cliqueu aquí mateix. Cada divendres s'emetran dos nous episodis, però durant tota la setmana tindreu l'oportunitat de veure'ls amb motiu de les reposicions.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com